Kategori AI

A duhet të implementoni një Chatbot për Biznesin tuaj?

Zbatimi i një chatbot-i në faqen tuaj të internetit, në Facebook, në numrin e biznesit të WhatsApp dhe SMS, mund të ofrojë përfitime të shumta për biznesin tuaj. Duke nisur nga përmirësimi i shërbimit ndaj klientit dhe rritja e efikasitetit, e deri tek përmirësimi i gjenerimit të klientëve dhe ofrimi i mbështetjes përmes shumë platformave të ndryshme, chatbot-et janë një zgjidhje efektive në drejtim të kostos dhe praktike për bizneset e të gjitha madhësive.

Agjenci Profesionale apo Inteligjencë Artificiale (AI) për Dizajnin e Logos dhe të Markës?

Dizajni i logos është një aspekt vendimtar i dizajnit të markës dhe është thelbësore ta kryeni atë në mënyrën e duhur. Logo shërben si fytyra e markës suaj dhe është ajo që njerëzit shohin fillimisht kur takohen me të. Me kaq shumë mjete të disponueshme në internet për dizenjimin e logos të mbështetura në Inteligjencë Artificiale (AI), mund të jetë joshëse të krijuarit e një logo-je shpejt e shpejt dhe me çmim të ulët. Sidoqoftë, ekzistojnë shumë përfitime në të kontraktuarit e një agjencie profesionale për dizenjimin e logos, duke përfshirë elementët e dizajnit të markës si tipografia, ngjyrat, simbolet dhe shumë më tepër.